Dealer

Met onderstaand formulier kunt u een (nieuwe en ex-) leaseauto eenvoudig en snel aanmelden.

Let op: Het is uiteraard belangrijk dat de informatie zo accuraat mogelijk is en daarom vragen wij u ook om de kentekenbewijzen Deel I & Deel II digitaal mee te zenden met onderstaand formulier. Graag ontvangen wij daarnaast een (kopie) factuur van de auto. (dit stelt ons in staat om de autofactuur zo spoedig mogelijk te betalen)

Aanmeldingen voor afleveren dienen minimaal 2 werkdagen voor aflevering bij ons binnen te zijn. Zodra een aanmelding is verwerkt ontvangt u van ons de KvK en een kopie van het rijbewijs.


Klantgegevens
Velden met een * zijn verplicht.

Als je hier gegevens invult ga je ermee akkoord dat we deze gegevens verwerken conform ons privacyregelement. Voor een nadere toelichting verwijzen we je naar het privacystatement op deze website.

SEAT Abonnement wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Kijk op www.seat.nl/private-lease voor de actuele tarieven. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
© 2018, SEAT FS Disclaimer Advisering en samenwerking SEAT FINANCIAL SERVICES Dienstenwijzer Cookies Sitemap Responsible Disclosure