Een dealer bij je in de buurt

Een dealer bij je in de buurt

Voor vragen kun je altijd terecht bij onze dealers.


Home > Particulier > Finance

Finance

Voor het financieren van je SEAT biedt SEAT Financial Services met SEAT Privé Plan altijd een financieringsvorm die past bij je persoonlijke wensen.

SEAT Privé Plan

Kies je voor een financiering die is afgestemd op jouw wensen, jouw keuzes en jouw SEAT, dan is het SEAT Privé Plan een goede oplossing. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw SEAT en dat merk je aan de lage maandlasten.

Lees meer
SEAT Abonnement wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Kijk op www.seat.nl/private-lease voor de actuele tarieven. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
© 2018, SEAT FS Disclaimer Advisering en samenwerking SEAT FINANCIAL SERVICES Dienstenwijzer Cookies Sitemap Responsible Disclosure