Een dealer bij je in de buurt

Een dealer bij je in de buurt

Voor vragen kun je altijd terecht bij onze dealers.


Home > Particulier > Finance > SEAT Privé Plan

SEAT Privé Plan

Zorgeloos genieten van je nieuwe SEAT met de zekerheid dat je financieel niets kan gebeuren. Dat kan met SEAT Financial Services. Wij bieden je een financiering die past bij de bijzondere eigenschappen van je SEAT. En dat heeft voordelen.

Lees hieronder meer over SEAT Privé Plan.

SEAT Privé Plan

Het SEAT Privé Plan: de enige financiering die is afgestemd op jouw wensen, jouw keuzes en natuurlijk… jouw SEAT! Het Privé Plan maakt slim gebruik van de goede inruilwaarde van jouw SEAT en dat merk je aan de lage maandlasten. Zo is rijden in een SEAT bereikbaar tegen reële maandlasten.

Voordelig

Waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het eind van de rit nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van je SEAT. Daarom kun je bij SEAT Financial Services een deel van de financiering “bevriezen”, dit deel noemen wij de slottermijn. Hierover betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van je SEAT. Oftewel, lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.  

Verstandig

Wij adviseren bij het financieren van je auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat de auto meestal na drie tot vier jaar wordt vervangen. Aan het eind van het betaalplan wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kun je duidelijk plannen en weet je exact wanneer het betaalplan afloopt. Je kunt hierdoor je kosten van te voren goed inschatten en voorkomt tevens dat je tussentijds je krediet aanspreekt voor andere doeleinden dan je SEAT. Zo houd je rekening met je toekomstige mobiliteit.

Slim

De slottermijn is nooit hoger dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo dekt deze het nog openstaande bedrag goed af. Je kunt natuurlijk ook de slottermijn lager vast laten zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Zo creëer je alvast een aanbetaling voor je volgende auto.

Alle voordelen op een rij:

  • Lage maandbedragen door rekening te houden met de hoge restwaarde
  • Makkelijk en direct geregeld bij je dealer
  • Verantwoord lenen door een financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
  • Vaste looptijd, vaste rente, dus geen verrassingen achteraf
  • Maatwerk, afgestemd op jouw wensen

Nieuwsgierig geworden naar wat het SEAT Privé Plan voor je kan betekenen? Neem dan contact op met je SEAT-dealer. Meer over onze dienstverlening kun je lezen in onze Dienstenwijzer.SEAT Abonnement wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Kijk op www.seat.nl/private-lease voor de actuele tarieven. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
© 2018, SEAT FS Disclaimer Advisering en samenwerking SEAT FINANCIAL SERVICES Dienstenwijzer Cookies Sitemap Responsible Disclosure