Home > Klantenservice > Leasingklant > Bekeuring inzien

Bekeuring inzien

Op basis van jouw kenteken en beschikkingsnummer is het mogelijk om de beschikkingen van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) te raadplegen.Bezwaar aantekenen

Bent u het met de beschikking niet eens dan kunt u hiertegen beroep aantekenen. In uw beroepschrift legt u uit waarom u het niet eens bent met de opgelegde sanctie. Op de website www.verkeershandhaving.nl vindt u een bezwaartest. Hiermee kunt u een indruk krijgen welke argumenten voor de officier van justitie doorgaans wel of niet aanleiding geven om een beschikking te vernietigen.

U moet bij uw beroepschrift een kopie van de beschikking meesturen en een machtiging van de Leasemaatschappij. Ook moet het beroepschrift zijn voorzien van een dagtekening en uw handtekening. Vermeld verder in uw beroepschrift in ieder geval uw:

  • Naam
  • Voornamen
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Rekeningnummer

Wenst u een mondelinge toelichting te geven op uw beroep? Dan kunt u hierom verzoeken in uw beroepschrift. Vermeld dan ook een telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent.

Uw beroepschrift kunt u zenden naar:

Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM)
Unit Mulder
Postbus 50000
3500 MJ


SEAT Abonnement wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Kijk op www.seat.nl/private-lease voor de actuele tarieven. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
© 2018, SEAT FS Disclaimer Advisering en samenwerking SEAT FINANCIAL SERVICES Dienstenwijzer Cookies Sitemap Responsible Disclosure