Een dealer bij je in de buurt

Een dealer bij je in de buurt

Voor vragen kun je altijd terecht bij onze dealers.


Home > Zakelijk > LEASING > Operational Lease

Operational Lease

Kies voor SEAT Operational Lease wanneer je je financiële middelen wilt blijven gebruiken voor de kernactiviteiten van je onderneming. Om je nog comfortabeler te voelen, is het goed om te weten dat de economische risico’s die autorijden met zich mee kan brengen, uit handen kunnen worden genomen. De inhoud, omvang en daarmee de tarieven van het operationeel leasecontract zijn namelijk geheel af te stemmen op de wensen van je onderneming.

Ieder operationeel leasecontract is daarom gebaseerd op een full operational leasevorm. Daarin zijn altijd de volgende componenten opgenomen:

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Vervangend vervoer
  • Verzekering (all risk)
  • Afschrijving
  • Rente
  • Houderschapsbelasting
  • Tankcard (optioneel)

Onderhoud, reparatie en banden

Je eigen SEAT-dealer is in alle gevallen je enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. Je hoeft dus niet naar een ander, onbekend garagebedrijf om bijvoorbeeld de banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel bij eventuele schade aan jouw SEAT. Bij je SEAT dealer is je auto in professionele handen.

 

Verzekering (All-risk)

De verzekering bestaat uit een unieke All-risk verzekering die in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van jouw SEAT dekt. Je sluit hiermee elk financieel risico uit. Wanneer je schade hebt aan jouw auto zorgen wij dat er schadesturing plaatsvindt.

Vervangend vervoer

Mobiliteit is voor jou van groot belang. Daarom is het leasecontract optioneel te voorzien van vervangend vervoer. Dus wanneer jouw SEAT voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar je eigen dealer moet, dan krijg je daar gedurende de reparatieperiode de beschikking over een vervangende SEAT.

Meer informatie of een lease offerte aanvragen?

Lees de algemene voorwaarden of vraag direct een offerte aan. Uiteraard kan je ook altijd bij de SEAT-dealer terecht voor meer informatie. 

Operational Lease offerte aanvragen

De algemene voorwaarden SEAT Operational Lease vindt u onderaan de pagina.


Downloads

Naam
Formaat
Grootte
Download


SEAT Abonnement wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Kijk op www.seat.nl/private-lease voor de actuele tarieven. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
© 2018, SEAT FS Disclaimer Advisering en samenwerking SEAT FINANCIAL SERVICES Dienstenwijzer Cookies Sitemap Responsible Disclosure