Home > Particulier

Particulier

Het uitzoeken van een nieuwe SEAT is een leuk maar ook serieus moment. Als je uit het aanbod van aantrekkelijke en betrouwbare nieuwe of gebruikte modellen een keuze hebt gemaakt, wil je ook zorgeloos genieten van je nieuwe SEAT met de zekerheid dat je financieel niets kan gebeuren. SEAT Financial Services biedt je een financiering en verzekering die past bij de bijzondere eigenschappen van jouw SEAT. En dat heeft voordelen.

SEAT Finance

Kies je voor financieren, dan kies je voor SEAT Privé Plan: de enige financiering die is afgestemd op jouw wensen, jouw keuzes en jouw SEAT! Lage maandlasten door slim gebruik te maken van de hoge inruilwaarde. SEAT Privé Plan: voordelig, verstandig, slim.

Lees meer

SEAT Autoverzekering

Als je voor SEAT kiest, kies je voor betrouwbaarheid en veiligheid. Daarom heeft SEAT een autoverzekering die net zo betrouwbaar en veilig is als jouw SEAT: de SEAT Polis. Deze verzekering heeft alles in zich om zich de SEAT Autoverzekering te mogen noemen en bied je vele voordelen.

Lees meer


SEAT Private Lease

Met het SEAT Private Lease is het nu ook mogelijk als particuliere klant een SEAT te leasen.


Lees meerSEAT Abonnement wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Kijk op www.seat.nl/private-lease voor de actuele tarieven. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
© 2018, SEAT FS Disclaimer Advisering en samenwerking SEAT FINANCIAL SERVICES Dienstenwijzer Cookies Sitemap Responsible Disclosure