Home > Over ons > Wie zijn wij

Wie zijn wij

SEAT Financial Services biedt de automobilist een breed scala aan oplossingen op het gebied van financieren, verzekeren en leasen. In Nederland worden de producten en diensten aangeboden via de dealerorganisaties van SEAT.

Door de diversiteit aan financierings-, leasing- en verzekeringsproducten die wij bieden, kunnen op maat gesneden totaal oplossingen worden aangeboden, geheel afgestemd op de mobiliteitsbehoefte van onze klanten.

SEAT Financial Services levert in samenwerking met de SEAT-dealer betrouwbare en kwalitatief hoogstaande leaseproducten en onderscheidt zich ten opzichte van universele leasemaatschappijen en internetleasemaatschappijen door haar uitstekende service. 

Stap gerust eens binnen bij de SEAT-dealer in jouw buurt of maak een afspraak voor een advies op maat.SEAT Abonnement wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Kijk op www.seat.nl/private-lease voor de actuele tarieven. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
© 2017, SEAT Financialservices Disclaimer Advisering en samenwerking SEAT FINANCIAL SERVICES Dienstenwijzer Cookies Sitemap