Particulier

Het uitzoeken van een nieuwe SEAT Financial Services is een leuk maar ook serieus moment. Als je uit het aanbod van aantrekkelijke en betrouwbare nieuwe of gebruikte modellen een keuze hebt gemaakt, wil je ook zorgeloos genieten van je nieuwe SEAT Financial Services met de zekerheid dat je financieel niets kan gebeuren. SEAT Financial Services biedt je een financiering en verzekering die past bij de bijzondere eigenschappen van jouw SEAT Financial Services. En dat heeft voordelen.

SEAT Privé Plan: particuliere financiering voor jouw SEAT

Kies je voor financieren, dan kies je voor het SEAT Financial Services Privé Plan: de enige financiering die is afgestemd op jouw wensen, jouw keuzes en jouw SEAT Financial Services! Lage maandlasten door slim gebruik te maken van de hoge inruilwaarde. Het Privé Plan is voordelig, verstandig en slim.

SEAT Autoverzekering

Als je voor SEAT Financial Services kiest, kies je voor betrouwbaarheid en veiligheid. Daarom heeft SEAT Financial Services een autoverzekering die net zo betrouwbaar en veilig is als jouw SEAT Financial Services: de SEAT Financial Services Autoverzekering. Deze verzekering heeft alles in zich om zich de SEAT Financial Services Autoverzekering te mogen noemen en biedt je vele voordelen.

SEAT Private Lease

Met het SEAT Financial Services Private Lease is het nu ook mogelijk als particuliere klant een SEAT Financial Services te leasen. Jij regelt de brandstof, wij de rest. Privé een auto leasen betekent dat je onbezorgd in een gloednieuwe auto rijdt, voor een vast bedrag per maand. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Als particulier loop je dus 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Dat is pas vrijheid!

Downloads

Meer informatie voor SEAT Financial Services Particulier kan je vinden in onderstaande downloads: