Particulier

Het uitzoeken van een nieuwe SEAT is een leuk maar ook serieus moment. Als je uit het aanbod van aantrekkelijke en betrouwbare nieuwe of gebruikte modellen een keuze hebt gemaakt, wil je ook zorgeloos genieten van je nieuwe SEAT met de zekerheid dat je financieel niets kan gebeuren. SEAT Financial Services biedt je een financiering en verzekering die past bij de bijzondere eigenschappen van jouw SEAT. En dat heeft voordelen.

SEAT Privé Plan: particuliere financiering voor jouw SEAT

Kies je voor financieren, dan kies je voor het SEAT Privé Plan: de enige financiering die is afgestemd op jouw wensen, jouw keuzes en jouw SEAT! Lage maandlasten door slim gebruik te maken van de hoge inruilwaarde. Het Privé Plan is voordelig, verstandig en slim.

Voordelig

Private lease een gloednieuwe SEAT voor een overzichtelijk bedrag per maand. Kosteloos te beëindigen bij scheiing, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid.

Verstandig

SEAT adviseert een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kun je duidelijk plannen en weet je exact wanneer het betaalplan afloopt.

Slim

De slottermijn is nooit hoger dan je geschatte toekomstige inruilwaarde van je auto. Zo dekt deze het nog openstaande bedrag goed af. Je kunt natuurlijk ook de slottermijn lager vast zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Zo creëer je alvast een aanbetaling voor je volgende auto.

Voor iedere portemonnee een echte SEAT Autoverzekering

Of je nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare autoverzekering voor bijvoorbeeld je SEAT occasion of een zeer complete all risk autoverzekering voor je nieuwe SEAT. Bij SEAT Financial Services heb je voor elke portemonnee de juiste verzekering. Bereken hier eenvoudig jouw premie.

Al klant van de SEAT Autoverzekering? Bezoek dan de al-klant omgeving.

Vrijwillig eigen risico

Net als bij een ziektekostenverzekering kun je kiezen voor een hoger eigen risico, waardoor de premie kan worden verlaagd. Kies voor € 250, € 500, € 750 of € 1.000 vrijwillig eigen risico. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie.

Schadeherstel met 100% originele onderdelen

De SEAT dealer herstelt jouw SEAT snel en vakkundig met 100% originele onderdelen. Jouw voordeel: geen waardeverlies bij inruil.

Nieuwwaarde garantie tot zelfs 5 jaar

De all risk SEAT Autoverzekering biedt je standaard 1 jaar nieuwwaarde garantie. Na diefstal of total loss rijd je dankzij deze regeling gewoon weg in een SEAT van hetzelfde type en dezelfde uitvoering. Je kunt deze periode uitbreiden naar zelfs 5 jaar.

SEAT Private Lease

Met het SEAT Private Lease is het nu ook mogelijk als particuliere klant een SEAT te leasen. Jij regelt de brandstof, wij de rest. Privé een auto leasen betekent dat je onbezorgd in een gloednieuwe auto rijdt, voor een vast bedrag per maand. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Als particulier loop je dus 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Dat is pas vrijheid!

Keurmerk

Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.

Flexibel

Kosteloos te beëindigen bij scheiding, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid.

Schadevrije jaren

Ook zonder schadevrije jaren dezelfde lage maandprijs.

Downloads

Meer informatie voor SEAT Particulier kan je vinden in de onderstaande downloads: