Financial Services voor zakelijke klanten

Ben je al klant? Ga dan direct naar onze klantenservice. We helpen je graag.

Zakelijk

Op zakelijk gebied mag je hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en vooruitgang. Voor je mobiliteit mag je vertrouwen op maximaal gemak en absolute zekerheid. Hiervoor ben je bij je SEAT-dealer op het juiste adres. Hij kent jouw SEAT en is expert op het gebied van financiering en leasing. Gunstige voorwaarden en lagere tarieven maken oplossingen voor jou aantrekkelijk. Daarnaast biedt hij je het gemak van onderhoud en reparatie, bandenservice en schadeherstel, maar ook verzekeren en vervangend vervoer. Zo biedt SEAT jou met SEAT Financial Services zorgeloos rijden zonder omkijken.

Autoverzekering

Of je nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare autoverzekering voor bijvoorbeeld je SEAT occasion of een zeer complete all risk autoverzekering voor je nieuwe SEAT. Bij SEAT Financial Services heb je voor elke portemonnee de juiste verzekering.

Financial Lease

Kies je voor Financial Lease, dan kies je voor fiscaal aantrekkelijke financiering met vele voordelen ten op zichte van de traditionele financieringen.

Operational Lease

Wil je je financiële middelen blijven aanwenden voor de kernactiviteiten van je onderneming en toch de garantie hebben dat je altijd mobiel blijft? Kies dan voor SEAT Operational Lease.
Terug naar de homepage SEAT Financial Services
Klantenservice SEAT Financial Services
Zoek een SEAT dealer
Bezoek SEAT.nl