Schade

Schade is natuurlijk al vervelend genoeg. Graag helpen wij je weer op weg! Wij hebben verstand van jouw auto en verrassen je graag in positieve zin als je met een schade te maken krijgt. Ook bij inbraken en diefstal en voor al jouw vragen over schadeherstel kun je bij je SEAT dealer terecht. Direct schade melden?
SEAT autoverzekering

Ongeval of pech onderweg

Heb je een ongeluk gehad of sta je met pech stil langs de weg? Neem dan contact op met de hulpdienst. Tel: 020 561 89 08 in Nederland, Tel: +31 (0) 20 561 89 08 in het buitenland.
SEAT autoverzekering

Schade melden

Meld je schade snel en eenvoudig online. Of bel ons via 033 479 49 10. Heb je een schadeformulier ingevuld? Stuur deze naar: schadeservice@allianz.nl.
SEAT autoverzekering

Ruitschade

Bel met SEAT ruitenservice: 0800 024 25 00 voor het herstellen van ruitschade.

Veelgestelde vragen

Diefstal of vermissing

Bij diefstal of vermissing van jouw voertuig raden wij je aan direct aangifte te doen bij de politie. We hebben het proces-verbaal namelijk direct nodig om de melding in behandeling te nemen.

Inbraak

Wanneer er in jouw auto is ingebroken, meld dit dan direct bij de politie. Dit is belangrijk omdat wij een proces-verbaal nodig hebben om de schade af te handelen.

Vind jouw schadehersteller

Met een SEAT Autoverzekering ben je altijd verzekerd van service en kwaliteit. Schadeherstel vindt plaats bij de SEAT dealer.

Autoverzekering

Bereken je premie. Alle dekkingen in een overzicht, maar maak ook gerust gebruik van onze extra voordelen.

Contact

Bel of mail ons via 033 479 49 10, seatverzekering@allianz.nl.

Polisvoorwaarden

Alle polisvoorwaarden en verzekeringskaarten op een rij.